woensdag 11 februari 2009

Voorjaarsuitverkoop

Ik hoorde vanmiddag op de radio dat de voorjaarscollectie-tijd aanbreekt.

Ik krijg altijd pas zin in het kopen van voorjaars- / zomerkleding als het ook echt mooi weer is. Niet op een dag dat ik 's morgens nog de ruiten van m'n auto heb moeten krabben midden in het prutweer met nog kans op sneeuw.

Maar tegen die tijd is het alweer uitverkoop en is alles uitverkocht. Misschien moet ik dit jaar dan toch maar eerder gaan shoppen.

4 opmerkingen:

MaMarije zei

*zucht*, moet altijd zin maken om kleren te kopen. Maar, áls ik die eenmaal heb, dán ga ik ook helemaal los. 2x per jaar, moet toch kunnen, nietwaar!

Vorig jaar vond ik het jammer dat ik niet 'mocht meedoen', want: zwanger. Nu doe ik alsof ik mijn lijf weer terug heb, en mag ik weer lekker gluren.

Linda zei

@MaMarije ik ben ook niet zo´n shoppert, moet ook altijd zin maken *zucht mee*.
Ik wacht ook nog steeds tot ik m´n lijf "terug" heb, maar ben na 3 jaar bang dat wat ik erbij heb gekregen niet zomaar meer verdwijnt (weet het stiekum wel zeker).
En dat shoppen is dan ook weer zo´n keiharde confrontatie met dat lijf... in dat licht enzo ... *zucht nog een keer*.

Irène zei

Inderdaad, ik moet er niet aan denken om onder deze omstandigheden iets korts/ zwierigs/ licht gekleurds aan te doen. Met mijn lichtgevende witte huid en benen die gesierd worden door kippenvel en ijsbloemen. Dan staat een rokje toch ook voor geen meter?! ;-)

Anoniem zei

*zucht*
ja, we moeten weer shoppen voor de lente.
Life is hard *grijns*